Osnivači KOCHA Kombuche

O nama – Kako je nastala KOCHA Kombucha

KOCHA je nastala iz ljubavi prema gastronomiji i fermentaciji. Sve je počelo u kućnoj kuhinji, iz znatiželje i želje za istraživanjem prirodnih fermentiranih napitaka. Nakon prvog susreta s kombuchom, brzo smo shvatili da se radi o nečem posebnom – probiotičkom napitku koji nije samo osvježavajuć, već podržava zdravlje probave i imuniteta.

Kroz brojne eksperimente, istraživanja i testiranja različitih tehnika fermentacije, pronašli smo savršeni balans okusa, prirodnih mjehurića i zdravstvenih benefita. Kombucha je ubrzo postala dio naše svakodnevice, a kada smo vidjeli koliko pozitivno utječe na nas i naše bližnje, znali smo da ovakva kombucha zaslužuje biti podijeljena – s prijateljima, obitelji i svima koji žele zdravu, prirodnu alternativu gaziranim napicima.

Tako je nastala KOCHA Kombucha – autentična, ručno rađena kombucha u Hrvatskoj, proizvedena s pažljivo biranim sastojcima i fermentirana prirodnim procesom. Vjerujemo da dobra kombucha nastaje s puno pažnje, strpljenja i vrhunskih sastojaka. Naša misija je da svaki gutljaj KOCHA kombuche donese ne samo osvježenje, već i osjećaj ravnoteže i vitalnosti.

Želite isprobati autentičnu, prirodno fermentiranu kombuchu?

ISTRAŽI PONUDU